woensdag 4 juli 2012

‘t Is vakantie

En hoewel dat voor ons eigenlijk niets veranderd, wil ik toch graag wat extra activiteiten inplannen, al was het maar om de ononderbroken stroom buurkinderen tegen te houden.

Ik wil onder andere werk maken van alle kindvriendelijke activiteiten die ik de afgelopen maanden gepind heb. 'k Vrees echter dat date r genoeg zijn om de volgende 10 jaar mee rond te komen. Maar ach , we zullen wel een selectie maken.

Verder begint er eindelijk wat te groeien in de moestuin. 't Werd tijd. Ik denk wel dat ik al wat nu nog niet gegroeid is, gewoon ga herzaaien. Volgens mij is er teveel regen geweest, gevolgd door té warme periodes (hum dagen)…

De grote opkuis van het huis gaat ook gestaag verder. Alleen het vinden van een goedkope vakantie valt tegen. Want als ik zeg goedkoop, dan moet het eigenlijk bijna gratis zijn haha en dat in deze tijd. Pffff. We zien nog wel. Wat wel al vastligt zijn de verschillende stages die de kids gaan volgen. Ons Keridwen is daarvoor vragende partij. Ze vindt het geweldig om haar eigen ding te doen. Dus gaat ze dit jaar net als vorig jaar op ponykamp. 10 dagen van huis weg. Daarna komt ze 1 dag naar huis om 's anderendaags al opnieuw te vertrekken naar een initiatiecursus paardrijden en dans. Dan komt ze wel dagelijks terug. Daarna is het de beurt aan Drenig, hij gaat basketten en tafeltennissen. Voor hem is het de eerste keer, maar hij komt wel dagelijks naar huis, anders wou hij niet. En ons Ælfeirinn, amper 4 jaar, wou ook graag op stage. Dus zij gaat naar watergewenning en kleuterturnen.

Vanaf september gaat Drenig wekelijks naar een les circustechnieken. Hij is gek op circusactiviteiten, dus ik ben blij dat ik eindelijk iets voor hem gevonden heb. Ik ben nog aan 't overwegen om Ælfeirinn ook naar een circuscursus te sturen. Voor haar is het eigenlmijk een soort kleuterturnen, maar dan met circustechnieken.

'k Vind van mijzelf dat ik het absoluut niet slecht doe voor 't moment !

See you soon !